Dilovası'nda zincirleme kaza: 10 yaralı

/ Kaynak: DHA
Dilovası'nda zincirleme kaza: 10 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde D-100 Karayolu'ndan ilçe merkezine giden yan yolda meydana gelen kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Kaza Dilovası girişinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolundan ilçe merkezine giden yola aşırı hızla girdiği ileri sürülen Ramazan Çetin yönetimindeki 41 VN 900 plakalı otomobil virajı alamayınca karşı yöne savruldu. Bu sırada Nadir Anar yönetimindeki sürdüğü 41 P 8059 plakalı işçi servisi minibüsü, otomobile çarpmamak için direksiyon kırınca önündeki Oğuz Soydan denetimindeki 10 FV 723 plakalı TIR'a yandan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Çetin ve yanında bulunan Fatih Turak ağır yaralanırken, araç hurda yığınına döndü. Servis minibüsünde ise sürücü ile birlikte  8 işçi kişi yaralandı. İlçede ambulans sayısı yetersiz olduğundan yaralılar bir süre hastaneye götürülmek için yol kenarında bekletildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...