10 günden beri haber alınamıyor

/ Kaynak: DHA
10 günden beri haber alınamıyor

YAŞAM Haberleri  / DHA

Almanya'nın Ludwigsburg kentinde yaşayan 36 yaşındaki Nadine Ertuğrul'dan 5 Ekim Pazartesi gününden beri haber alınamıyor.

Ludwigsburg polisinin verdiği bilgiye göre, Nadine Ertuğrul pazartesi günü 20.30 sularında gri, VW Caddy marka otomobiliyle evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Polis, Nadine Ertuğrul'un otomobilini salı günü Favoritepark tren istasyonu yakınlarındaki Eduard-Spranger caddesinde buldu. Son olarak genç kadının telefonundan sinyal yine o bölgede pazartesi günü 21.30'da alındı.

Nadine Ertuğrul zayıf, 1.70 boyunda, sarı- uzun saçlı ve mavi gözlü. Sol kaşında Piercing izi var. Kaybolduğu gün üzerinde siyah spor pantolon, siyah spor ceket ve sarı tişört bulunuyordu. Nadine Ertuğrul'u görenler 07141/18-9 numaralı telefondan Ludwigsburg polisine haber verebilirler.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...