Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'daki patlamayı bahane edip 25 bin lirasını dolandırdılar

/ Kaynak: İHA
Ankara'daki patlamayı bahane edip 25 bin lirasını dolandırdılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da bir vatandaş, bu defa Ankara'daki patlama yalanını kullanan telefon dolandırıcılarına inananak 25 bin lirasından oldu.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. N.G'yi cep telefonundan arayan dolandırıcılar, kendilerini polis olarak tanıttı. Ankara'da yaşanan patlamanın ardından operasyon yaptıklarını söyleyen dolandırıcılar, operasyonda terör örgütü mensuplarından N.G.'nin kimlik bilgilerinin çıktığını söyledi. Şüpheliler, N.G.'nin banka ATM'sine gidip söyledikleri hesap numarasına 5000 lira para yatırmasını istedi. Nilüfer ilçesinde bir ATM'ye giden N.G, 5650 lirayı verilen hesap numarasına havale yaptı. Parayı yeterli bulmayan dolandırıcılar, N.G.'nin 20 bin lira daha kredi çekmesi gerektiğini söyledi. 19 bin 500 lira kredi çeken N.G, bu sefer verdikleri başka bir banka hesabına parayı yatırdı. Toplam 25 bin 50 lira para yatıran N.G, şahısları tekrar aradığında telefonlarının kapalı olmasından şüphelenerek polise müracaat etti. Polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...