Yeni evli çift balayını hastanede geçirecek!

/ Kaynak: İHA
Yeni evli çift balayını hastanede geçirecek!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de damadın rahatsızlanması nedeniyle kına gecesini hastanede geçiren çift, dünya evine girerek muradına erdi.

Taze çift, damat ameliyat olacağı için balayını da hastanede geçirecek. Akciğer zarı yırtılması teşhisiyle kına gecesini hastanede geçiren ve hastanede kına yapan çift muradına erdi. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kına gecesi hastalanan damat adayı Nezih Subaşı'na gelin adayı sürpriz yaparak hastanede kına yapmıştı. Damat adayı hastanede tedavi görmesi nedeniyle tüm organizasyonu kendi üslenen gelin Zümrüt Subaşı, düğünün belirlenen tarihte düzenlenmesini sağladı. Hastanede gördüğü tedavi sürecinden doktorların da izni ile bir günlük ayrılan damat Nezih Subaşı'nın da katıldığı düğünle genç çift muradına erdi. Subaşı çifti, damadın 19 Ekim Pazartesi günü ameliyat olacağı için balayını da hastanede geçirecek. 

Pazartesi tekrar hastaneye gideceğini ve balayının hastanede geçireceğini belirten Damat Nezih Subaşı, “Ben söylemiştim o gün de, 'Düğüne yetişmem gerekiyor' diye. Son gün Allah'a şükür takılı olan boruları da çıkarttık. Ama Pazartesi günü tekrar gideceğiz. Şimdi doktorun bana söylediği 'İçerideki havayı atabilirsek, fazlasını dışarı çıkartabilirsek, düğüne o şekilde göndereceğim. Eğer çıkartamazsak, fanusla beraber gideceksin' dedi. Ondan sonra da düğüne, normal bir şekilde yetişebilmek için, bayağı bir çaba sarf ettik. Allah'a şükür düzeldik. Ama inşallah Pazartesi günü balayını geçirmek için hastaneye gideceğiz” diye konuştu. 
Gelin Zümrüt Subaşı, “Vallahi artık ne diyeyim, çok şükür şu an hastanede değil düğün salonundayız. Mutluluğu yaşamak gerçekten çok güzel bir şey. Allah herkese nasip etsin. Diğer türlü değil böylesini nasip etsin” dedi. 
Hastanede balayını geçirmesiyle ilgili konuşan Gelin Zümrüt Subaşı, “Bizim ilk deneyimimiz olacak, böyle bir şeyi, mutluluğu orada yaşayacağız, bütün insanların karşısında. Mutluluk, artık bir şey söyleyemem. O sağlıklı olsun benim için yeter. Hastanede olsun ya da başka bir yerde olsun, sağlıklı olsun yeter” şeklinde konuştu. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...