Otomobil sürüye daldı, 16 koyun telef oldu

/ Kaynak: İHA
Otomobil sürüye daldı, 16 koyun telef oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da otomobilin çarptığı 16 koyun telef oldu.

Olay, İznik-Yenişehir yolunda akşam saatlerinde meydana geldi. İznik'ten Yenişehir istikametine seyreden 16 UP 502 plakalı otomobil, Derbent köyü kavşağında koyun sürüsüne çarptı. Otomobil, yaya uyarı levhasına vurarak durabilirken, sürücü Aydın Arık hafif şekilde yaralandı. 16 koyun kazada telef oldu. 100 baş küçük hayvanını otlatmaktan getiren sürü sahibi Orhan Kolay, yaşananlara isyan etti. Kazada telef olan koyunların zararının ise 11 bin 200 lira olduğu öğrenildi.


Derbent Köyü Muhtarı Mehmet Ersin, "Genişletilme çalışmalarının ardından yol, araçlar, yayalar ve hayvanlar için tehlike saçmaya başladı. Konuyu karayolları yetkililerine 3 kez dilekçe yazarak ilettim. Buradan hem alt geçit hemde üst geçit yapılmasını istedim. Ancak, hiç bir yetkili çıkıp dilekçeme cevap vermedi. Bugün korktuğumuz başımıza geldi. Eğer alt ve üs geçit yapılmış olsaydı bu hayvanlar bugün kurtulacaktı. Bu tür kazalar ise bu şartlarda hep yaşanacak" dedi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...