İzmir'deki taksici cinayetinde karar verildi

/ Kaynak: AA
İzmir'deki taksici cinayetinde karar verildi

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir'de taksi şoförünü öldürdükten sonra cesedini gölete atmak için götürdükleri sırada Uşak'ta yakalanan 2 sanığa, ağırlaştırılmış müebbet hapis verildi.

Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına "adam kaçırma, gasp, planlayarak vahşice hislerle adam öldürmek" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 25 yıl hapis cezası istenen tutuklu sanıklar Fatih G. (23), Nurullah G. (22), öldürülen taksici Mustafa Güngör'ün yakınları ile avukatlar katıldı. Yazılı savunmaların okunmasının ardından sanıklardan Fatih G, söyleyecek sözü bulunmadığını belirterek, "Yaptığım olaydan dolayı pişmanım" dedi.
Sanık Nurullah G. ise pişman olduğunu ifade ederek, "İstemeyerek de olsa olayın içinde bulunmuş oldum. Olay ortada, karar yüce mahkemedir" ifadelerini kullandı.
Taksi şoförünün ağabeyi Ercan Güngör ise adaletin yerini bulmasını istedi.
Mahkeme heyeti, Fatih G. ile Nurullah G'ye taksici Mustafa Güngör'ü "eziyet çektirerek öldürmek" sucundan ağırlaştırılmış müebbet, çeşitli suçlardan ise 17 yıl hapis cezası verdi.

- Olay

İzmir'de, nisan ayında taksisine bindikleri Mustafa Güngör'ü öldürdükleri öne sürülen Fatih G. ve Nurullah G, Pazarlar ilçesinde cesedi gölete atmaya çalıştıkları sırada güvenlik güçlerince yakalanmış, adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...