Metrobüs yolunda feci kaza

Metrobüs yolunda feci kaza

YAŞAM Haberleri

Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 D-100 Karayolu Bahçelievler mevkii Topkapı istikametinde seyreden lüks cip bir kamyona arkadan çarptıktan sonra yaklaşık 100 metre taklalar atıp metrobüs yoluna girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri yaklaşık 1 saat durdu.
TAVANI KOPTU 


Kaza saat 04.20 sıralarında D-100 karayolu Bahçelievler mevkii Topkapı istikametinde meydana geldi. İddiaya göre 34 YM 0013 plakalı lüks cip sağ şeritte ilerleyen Metin Karabaş'ın kullandığı 34 TE 8084 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kontrolden çıkan cip takla atarak aydınlatma direğine çarptıktan sonra metrobüs yoluna girdi. Lüks cipin tavanı da parçalanarak D-100 karayoluna düştü.
YARALI KADINA KALP MASAJI YAPILDI


Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada ağır yaralanan ismi öğrenilemeyen genç kadına dakikalarca kalp masajı yaptı. Genç kadın kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan iki kişi ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cipin içindeki alkol kutusu dikkat çekti.
METROBÜS SEFERLERİ 1 SAAT DURDU


aza nedeniyle metrobüs yolu da çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Yolcular otobüslerden inerek yaya olarak yollarına devam etti. Metrobüs yolu saat 05.30 da seferlerine devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...