Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alacak meselesi kanlı bitti!

Alacak meselesi kanlı bitti!

YAŞAM Haberleri

İki grup arasında alacak-verecek meselesi çıkan ve silah, bıçak ile sopaların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.

İddiaya göre merkez Akdeniz İlçesi Bahçe Mahallesi 128'inci Cadde üzerinde karşılaşan Nurettin Bardakçı, oğulları Burak ve Hasan Bardakçı ile Serkan Özaltay, kardeşleri Hakan ve Halil Özaltay arasında alacak verecek meselesinden tartışma çıktı. Tartışma, bir anda bıçak, pompalı tüfek ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.


Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan 6 kişi ambulans ve özel araçlarla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan pompalı tüfekle yaralanan Serkan Özaltay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bıçakla yaralanan Nurettin Bardakçı'nın da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 


Diğer yaralılar Hakan ve Halil Özaltay ile Burak ve Hasan Bardakçı'nın ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından polis her iki hastanede yaralı yakınlarının karşı karşıya gelmemesi için yoğun güvenlik önlemi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...