Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asitli saldırganın kimliği belli oldu

Asitli saldırganın kimliği belli oldu

YAŞAM Haberleri

Bir restorantın çocuk oyun bölümünde Y.K.'nın yüzüne asit atan kişinin anne Işıl Güven'in eniştesi C.A. çıktı. Yakalanan C.A “Kıskandığım için yaptım” drfi

İstanbul Ataşehir'deki lüks Develi Restoran'da 3.5 yaşındaki Y.K.'nın yüzüne asit atılmasıyla ilgili sır çözüldü.


Görgü tanıklarının ifadesiyle restorandan hızla uzaklaşan zanlının eşgalini belirleyen polis, bu eşgali aile ile yemek yiyen yakınları ile karşılaştırdı. Şüpheler restorandakilerden enişte C.A. üzerinde yoğunlaştı. Yapılan incelemelerde C.A.'nın eşi ile birlikte, aralarında sorun yaşadığı Işıl Güven'le yemek masasında olduğu belirlendi. C.A.'nın yemek sırasında masadan kalkarak arabasına gittiği ve arabasında bulunan meyve kutusu içerisindeki asiti alarak tekrar restorana girdiği ortaya çıktı. Direk çocuk oyun alanına yönelen C.A.'nın elindeki kutu içerisindeki asiti 3.5 yaşındaki Y.K.'nın üstüne attıktan sonra hızla kaçtığı belirlendi.


'Aşırı ilgi vardı'


Asayiş Şubesi ekipleri dün akşam saatlerinde Ümraniye Çekmeköy'de C.A.'yı yolda yürürken yakaladı. Zanlı, saat 21.25 sıralarında Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorguya alındı. Küçük Y.K.'ya asit attığını ilk sorgusunda itiraf eden enişte C.A.'nın polise, “Aile içinde aşırı ilgi gösterildiği için kıskandığım Y.K.'yı rezil etmek istedim. Bunun için evde içinde boya olduğunu düşündüğüm kutuyu aldım. Sonra masadan kalkıp oyun parkında oynayan Y.K.'ya kutudaki sıvıyı attım. Boya zannettiğimi için yemek masasına döndüm” dediği ögrenildi. Sürekli çelişkili ifadeler verdiği öğrenilen C.A.'nın bugün avukat eşliğinde resmi ifadesinin alınacağı açıklandı.


Polis kayıtlara el koydu


Olay yerinde incelemelerini tamamlayan polis ekipleri saldırıyı yaptığı tespit edilen C.A.'yı gözaltına aldı. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği'nde tutulan C.A. küçük çocuğa yaptığı saldırının sebebini öğrenmek için sorgulanıyor. Öte yandan 'olay günü güvenlik kameraları çalışmıyordu' diyerek açıklama yapan restoranın tüm güvenlik kamera kayıtları ve kasalarına polis tarafından el koyuldu. Polis restoranın güvenlik kameralarının olayın ardından silinip silinmediğini tespit etmek için incelemeye aldı.


Kimyasal madde tespit edilemedi


Öte yandan 3,5 yaşındaki Y.K.'ya atılan kimyasal maddenin ne olduğu tam olarak tespit edilemedi. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemenin sürdüğü testlerin bitmesinin ardından asitli maddenin belli olacağı da belirtildi. Yüzünden ağır yaralanan Y.K. bir gözünü kaybetti. 
Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...