Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cuma namazında caminin tavanı çöktü!

/ Kaynak: DHA
Cuma namazında caminin tavanı çöktü!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karaman'da cuma namazı sırasında bir camiinin asma tavanı çöktü. Çökmeyi farkeden imam ve cemaat ise son anda kurtuldu.

Olay, bugün Sakabaşı Mahallesi'nde bulunan Nizamiye Camii'nde cuma namazı sırasında meydana geldi. İmam Duran Sak, minberde hutbe okuduğu sırada büyük bir gürültü duydu. Bunun üzerine durumdan şüphelenen imam Sak, minberden inip, cemaatin kapı girişine doğru gelmesini sağladı. Bu sırada asma tavan tamamen çöktü. Şans, eseri ölen ve yaralanan olmadı. 
Yaşanın olayı anlatan imam Duran Sak, şunları söyledi:
''Cuma namazının sünnetini kıldıktan sonra iç ezan okunmakta iken tavan çatırdamaya başladı. Biz yıldırım düştü zannettik. İç ezan bittikten sonra ben hutbeye çıktım. Aynı çatırtı yine oldu. Cemaat semafilin altına doğru geldi. Ben de hutbeden hemen indim. Başka bir camiye gidip namazı orada mı kılalım derken, tavan kısmı olduğu gibi aşağıya indi. Cemaatte ve bende her hangi bir yara yok. Cemaat tavanın çökeceğini anlayınca geriye kaçtı. Tavan çökünce cemaatten bazıları gitti. Kalanlarla biz burada bulunan boş alanda namazımızı kıldık.''

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...