Siirt'te 61 öğrenci hastanelik oldu!

/ Kaynak: DHA
Siirt'te 61 öğrenci hastanelik oldu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Köyü'nde 61 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle Van'ın Çatak İlçesi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öğrencilerin, bağlı bulundukları ilçenin uzak olması nedeniyle Çatak'a getirildikleri belirtildi. Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Köyü Ortaokulu'nda okuyan 61 öğrenci, sabah kahvaltısı sonrası baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetiyle öğretmenlerine başvurdu. Bunun üzerine öğretmenler zehirlenme şüphesiyle 61 öğrenciyi Van'ın Çatak İlçesi Devlet Hastanesi'ne getirdi. Öğrencilerden kan örnekleri alındıktan sonra bazılarına serum bağlanıp müşahade altına alındı. Öğrenciler sabah saatlerinde okulun yanındaki bir bakkaldan tost yedikten sonra rahatsızlandıklarını söylediler. Milli Eğitim Müdürlüğü ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...