Yaşlı adamı acıyıp evinde aldığı adam öldürdü

/ Kaynak: İHA
Yaşlı adamı acıyıp evinde aldığı adam öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde 75 yaşındaki şahıs, 4 yıl önce sokakta yaşadığı için evine aldığı şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, kısmen felçli olan ve bir gecekonduda yaşayan 7 çocuk babası Ali Erdiven (75), 4 yıl önce sokakta yaşayan S.Y.'yi (48) acıyarak tek başına yaşadığı Kızılmurat Mahallesi'ndeki tek katlı gecekondusuna aldı. İddiaya göre, bankadan yaşlılık maaşını alan Ali Erdiven eve geldi. Üzerini değiştirip lavaboya giden Erdiven, geri odaya döndüğünde S.Y.'nin emekli maaşının bulunduğu şalvarını karıştırdığını görünce şalvarını bırakmasını istedi. Tartışma üzerine S.Y., masa üzerindeki bıçağı alarak Erdiven'e sapladı. Erdiven bağırınca S.Y. korkarak olay yerinden kaçtı. Yaşlı adam ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayın ilk dakikalarında bilinci yerinde olan Ali Erdiven, komşularına kendisine saldıranın S.Y. olduğunu söyledi. Kayıplara karışan S.Y.'nin daha önceden 2 sabıkası olduğu öğrenildi. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...