Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cezaevi nakil aracından 3 hükümlü firar etti!

/ Kaynak: DHA
Cezaevi nakil aracından 3 hükümlü firar etti!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da sağlık kontrolü için cezaevinden Adli Tıp Kurumu'na getirilen 3 hükümlü, infaz koruma memurlarının elinden kaçtı.

Çeşitli suçlardan Kahramanmaraş'ta açık cezaevinde kalan Adanalı mahkumlar Kemal A., Vedat M. ve İbrahim D., sağlık kontrolü için nakil minibüsü ile Adana'ya getirildi. İki infaz koruma memurunun gözetiminde Çınarlı Mahallesi'ndeki Adli Tıp Kurumu'na getirilen mahkumlar, araçtan indirildikleri sırada koşarak uzaklaştı.Kelepçesiz oldukları için hızla uzaklaşan mahkumların arkasından koşan infaz koruma memurlarının yakalama çabası sonuçsuz kaldı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında Ziya Paşa Bulvarı'na yönelen mahkumlar gözden kayboldu. İnfaz koruma memurlarının 155'i arayıp yardım istemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, firari mahkumları yakalamak için bölgede geniş çaplı bir araştırma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...