Karacabey sele teslim

Karacabey sele teslim

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Karacabey ilçesi'nde 3 gündür aralıklarla devam eden, bugün de yoğun şekilde yağan yağmur nedeniyle sokaklar göle döndü.

Karacabey ilçesi'nde 3 gündür aralıklarla yoğun bir şekilde yağan yağmur, akşam saatlerinde şiddetini arttırdı. İlçeye bağlı Kurşunlu, Yeniköy ile Malkara Mahallelerinde sokaklar göle dönerken, çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Dağdan inen çamurlar nedeniyle balçık deryasına dönen sokaklar araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Günlük yaşamlarını devam ettiremediklerini belirten vatandaşlar ekiplerin bölgeye müdahalede geç kaldıklarını söylediler. 
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sokakların çamurla kaplandığı mahallelere gelerek incelemelerde bulundu. Ali Özkan, "Üç gündür süren yağmur yağışı nedeniyle ciddi bir felaket yaşanmış durumda tek tesellimiz can kaybının olmaması, yolların büyük bir kısmı kullanılacak durumda değil tahribatın daha çabuk giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi'nden iş makinası desteği istedik ekipler birlikte kapanan yolları açmaya başladılar" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...