Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çivili tahta ile 28 bin TL'lik soygun

/ Kaynak: İHA
Çivili tahta ile 28 bin TL'lik soygun

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te, yeni aldığı arabanın ödemesini yapmak için yola çıkan fabrika işçisi, aracının lastikleri çivili tahta ile patlatılarak, soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Tekin (48), sabah saatlerinden bir galeriye giderek, ikinci el bir otomobil satın aldı. 35 PMT 48 plaklı otomobili beğenen Tekin, direksiyona geçerek bankanın yolunu tuttu. Saat 15.30 sıralarında İnönü Caddesi Karakabir mevkisine gelen Tekin, bankadan 28 bin TL parayı çekerek arabasına bindi.


Çektiği parayı arabanın torpidosuna koyan Tekin, galeriye gitmek için yola çıktı. 100 metre ileride bir vatandaş tarafından “Arka sol lastiğin patlamış” denilerek uyarılan Tekin'in arabadan aşağı inmesini fırsat bilen başka bir şahıs, aracın sağ kapısını açarak, torpidoda bulunan parayı çaldı. Bu sırada her şeyden habersiz patlayan lastiği ile uğraşan Tekin, cadde üzerindeki otopark görevlisinin, çivili tahtayı bulması ile şok yaşadı. Olayın 'tezgah' olduğunu anlayan Tekin, torpidoyu kontrol ettiğinde paralarının yerinde olmadığı fark etti.


GALERİYE ARABAYI İADE ETTİ
Bir anlık dalgınlığı sonrasında soyulan Ahmet Tekin, yakınlarına ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.Olayın şokunu yaşayan Tekin'in yakınları ise, “Ahmet abi bankadan parayı çekerek arabaya binmiş. Bu sırada bir kişi lastiğin patlamış diyerek uyarmış. Aşağıya indiği sırada da torpidodaki parayı alarak kaçmış. Lastiğe değiştirmek istediğini fark eden otopark görevlileri, arabanın altındaki çivili tahtayı bulunca durumu anlamış. Torpidoyu kontrol ettiğinde paraları bulamamış” dedi.


Bütün parasını hırsıza kaptıran Tekin ise, galericiyi arayarak 1 saat bile binemediği arabayı geri verdi. Tekin, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahısların eşkalini belirleyen polis, hırsızı ve çalınan parayı bulmak için soruşturma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...