HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Annesinin evinin altında tarihi eser ararken...

Kaynak: DHA
Annesinin evinin altında tarihi eser ararken...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Manisa'da annesinin evinin altında tarihi eser aramak için kaçak kazı yaptığı tespit edilen Ö.B. ile birlikte 3 arkadaşı serbest bırakıldı.

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, annesinin evinin altında tarihi eser aramak için kaçak kazı yaptığı tespit edilen Ö.B. ile birlikte 3 arkadaşı gözaltına alındı. 4 zanlı, savcılık talimatıyla jandarmadan serbest bırakıldı. İncesu Mahallesi'nde annesi A.B.'ye ait evin altında tarihi eser için Ö.B.'nin üç arkadaşıyla birlikte kaçak kazı yaptığını öğrenen jandarma, dün akşam harekete geçti. Kontrol edilen evde Ö.B. ile arkadaşları M.U., A.F.E., ve H.A. gözaltına alındı. Bodrum katta iki metre derinliğinde çukur kazıldığı tespit edildi. Kazı çalışmasında kullanılan kazma ve kürek bulundu. Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen 4 zanlı, Savcılık talimatıyla serbest kaldı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...