Emekli başkomiser, alnından vurulmuş olarak bulundu

Emekli başkomiser, alnından vurulmuş olarak bulundu

YAŞAM Haberleri

Samsun'da parkta tabancayla alnından vurulmuş olarak bulunan emekli başkomiserin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Olay, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan İğne Deliği Gençlik Merkezi Parkı'nda dün akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Silah sesinin ardından parkta ölü bulunan emekli Başkomiser Ahmet Kara'nın (61) ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Olay yerinde tabancası bulunan Kara'nın cenazesi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 3 çocuk babası Ahmet Kara'nın bugün yapılan otopsisinde silahın bitişik atış olarak ateşlendiği tespit edildi. Polis olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde dururken, kesin ölüm sebebinin Samsun Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderilen delil ve bulguların incelenmesinin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...