Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlı yayında itirafta bulunan kadın ve aşığı tutuklandı

Canlı yayında itirafta bulunan kadın ve aşığı tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Bir televizyon programında kaybolan babasının hırpalanıp atılmasını istediğini itiraf eden kadın ile sevgilisi olan şahıs cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te yaşayan Ali Sönmez (78), yattığı hastaneden yakınları ile birlikte çıkmış ve ortadan kaybolmuştu. Aile, kayıp Ali Sönmez'in bulunması için özel bir televizyon kanalında yayınlanan Müge Anlı'nın programına başvurmuş, programa canlı yayında telefonla bağlanan Fatma S., sevgilisi olduğu ileri sürülen ve 'Mahey' diye tanınan Mahir Ö.'den babasını hırpalayıp bir kenara atmasını istediğini itiraf etmişti. İtirafın ardından harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmada Ali Sönmez'in cesedini 12 metre derinliğindeki foseptik çukurundan yaklaşık 6 saat süren çalışmayla çıkarmıştı. 

Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirilen Ali Sönmez'in cenazesinin yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edileceği belirtildi. Sönmez'in cenazesinin bulunmasının ardından gözaltına alınan kızı Fatma S. ile sevgilisi olduğu iddia edilen Mahir Ö, sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Canlı yayında itirafta bulunan kadın ve aşığı tutuklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...