Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli'de kaybolan 2 kardeş bulundu

Denizli'de kaybolan 2 kardeş bulundu

YAŞAM Haberleri

Denizli'de ormanlık alanda yolunu kaybolan iki kardeş, arama- kurtarma ekipleri tarafından 4 saat sonra kurtarıldı.

İstanbul'da yaşayan ve Denizli'deki yakınlarını ziyarete geldikleri öğrenilen Ahmet Faruk Özşenel ile kardeşi Melih Sefa Özşenel, dün bir süre bir alışveriş merkezinde gezdikten sonra sıkılıp, doğa yürüyüşü yapmak için Göveçlik Mahallesi'ndeki ormanlık alana gitti. Bir süre Altındere Mevkisi yönüne yürüyen iki kardeş, ormanlık alanda yollarını kaybetti.

Havanın da kararmaya başlaması üzerine iki kardeş, saat 19.00 sıralarında cep telefonlarından polisi arayıp, yardım istedi. Bunun üzerine bölgeye Arama Kurtama Derneği (AKUT) ve Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Arama- kurtarma ekipleri, saat 23.00 sıralarında, 4 saatlik çaba sonucu iki kardeşi, bir uçurumun kenarında bulup, kurtardı. İki kardeşin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...