Mardin'i sel aldı

/ Kaynak: İHA
Mardin'i sel aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mardin'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış yüzünden çok sayıda ev ve işyerlerini su bastı.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışlar nedeniyle çok sayıda evi su bastı, onlarca işyeri sular altında kaldı. Rögarların tıkanması üzerine göle dönen caddelerde sürücüler zor anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri, su baskını olan mekanlardaki suları pompalarla çekmeye çalışırken, bazı vatandaşlar da kendi imkanlarıyla evlerindeki suyu temizlemeye çalıştı. 
Mardin merkez Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi'nde evi su altında kalan Azize Molla, eşyalarının tamamen kullanılmaz hale geldiğini ifade ederek perişan olduklarını söyledi. Molla, “Biz burada kapıcıyız. Kimsemiz yok. Perişan olduk burada. Oğlum kanser hastasıdır. Kim bize bakacak şimdi. Bu dünyada hiçbir şeyim kalmadı, hepsi su altında kaldı. Bu gece bu evde nasıl uyuyacağız, 4 tane çocuğum var. Devlet bize sahip çıksın” dedi. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...