Film gibi bir olay

Film gibi bir  olay

YAŞAM Haberleri

Çağlar K., 'baba' bildiği Mustafa B.'nin ölürken, “Ben baban değilim, affet” sözleri ile şoke oldu. Gerçek babasından intikamını ise mahkemede aldı.

İzmirli 39 yaşındaki Çağlar K'nın, anne babası ve 2 erkek kardeşi ile mutlu bir hayatı vardı. Ta ki, babası Mustafa B'nin öldüğü güne kadar... Mustafa B, ölüm döşeğinde Çağlar K'yı çağırdı ve “Ben senin baban değilim, beni affet, gerçek babanı bul” dedi. Bu sözler Çağlar K'yı şoke etmişti. Çağlar, önce inanamadı sonra annesine sordu, “Doğru” cevabını aldı. Ve annesi Çağlar'a her şeyi anlattı: “Gerçek babası Çağlar'ın annesini “Evleneceğiz” diyerek kandırmış. Bu birliktelikten Çağlar dünyaya gelmiş. Hatta 2 yıl baba, anne ve Çağlar birlikte yaşamış. Adam, genç kadını, her gün “Evleneceğiz” sözleri ile oyalıyormuş. Bir gün gitmiş ve bir daha dönmemiş. Ailesi tarafından da reddedilen genç kadın Mustafa B. ile evlenmiş. Bu evlilikten iki erkek çocuk daha dünyaya gelmiş.” Çağlar K., “Biyolojik babamı tanımak, 37 yılın hesabını sormak istiyordum. Bir defa mahkemede bir de DNA testinde karşılaştık. Bana 'oğlum' bile demedi. Babasız geçen 37 yılın bir karşılığı olmalıydı. Dava açtım, mahkeme biyolojik babamı 75 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkûm etti” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...