Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteorolojiden kritik uyarı!

Meteorolojiden kritik uyarı!

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege, Marmara ve Karadeniz'de kuvvetli fırtına beklendiğini açıkladı.

Marmara ve Kuzey Ege'de Cuma günü akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6-8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına şeklinde esmeye başlayacak rüzgarın, Cumartesi öğle saatlerinden sonra 7-9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtınaya dönüşeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Pazartesi öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Batı Karadeniz'de rüzgarın Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6-8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Doğu Karadeniz'de rüzgarın Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra, kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 7-9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına, doğusunda batı ve güneybatı yönlerden 6-8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...