HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hastanede akıl almaz olay, eline zinciri alıp...

Kaynak: DHA
Hastanede akıl almaz olay, eline zinciri alıp...

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki 3 katlı hastanenin çatısına çıkan K.U., intihar girişiminde bulundu.

Elindeki zincirle yanına kimseyi yaklaştırmayan K.U. güçlükle ikna edildi. Çıktığı yerden indirilen K.U.'nun kısa süre önce de kendini bir direğe zincirlediği öğrenildi.Bugün saat 12.00 sıralarında, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi Bölümü'nün bulunduğu 3 katlı binanın çatısında bir kişiyi görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Hastanedeki görevli sağlık çalışanları, yaşanabilecek bir olumsuzluğa karşı önlem aldı. İtfaiye ekipleri, hastane bahçesine hava yastığı açtı. Polis ve itfaiye ekipleri çatıdaki kişiyi ikna etmeye çalıştı. Adının K.U. olduğu öğrenilen kişi, elindeki zincirle kimseyi yanına yaklaştırmadı. Hastane bahçesinde merakla olanları izleyenler cep telefonlarıyla bu anları görüntüledi. K.U.'nun zaman zaman en uç noktaya gelmesi, yürekleri ağza getirdi. Bir süre sonra ise K.U. ikna edilip çıktığı yerden indirildi. Gözaltına alınan K.U., gazetecilere, "Özel nedenlerle çıktım, ama şunu söyleyeyim ben hep namusumla yaşadım, namusumla yaşarım" dedi.
Polis merkezine götürülen K.U.'nun, kısa süre önce de Üçyol Meydanı'ndaki direğe kendini zincirlediği öğrenildi. İşyerinde bir kadınla sorun yaşadığı belirtilen K.U.'nun, bu kadının, kendisi hakkında şikayette bulunması üzerine bunalıma girdiği belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...