Alacak verecek meselesi kanlı bitti

Alacak verecek meselesi kanlı bitti

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de bir araç kiralama firmasında çıkan tartışma kanlı bitti

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi D-130 karayolu sanayi ışıklar mevkiinde bulunan bir araç kiralama firmasında çıkan tartışmada bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı. 
Başiskele D-130 karayolu sanayi ışıklar mevkiinde meydana gelen olayda bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre Kemal T. ile aralarında alacak verecek meselesi bulunan Memduh D. isimli şahıslar yan yol mevkiinde bulunan araç kiralama firmasında karşılaştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Memduh D. pompalı tüfekle Kemal T.'ye ateş etti. Kemal T., göğsüne isabet eden mermi ile ağır yaralanırken Memduh D. ise olay yerinden kaçtı. 
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Kemal T., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kemal T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken polis ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan Memduh D.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...