Aydın'da seçim kavgası mahalleyi ayağa kaldırdı

/ Kaynak: İHA
Aydın'da seçim kavgası mahalleyi ayağa kaldırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gece yarısı ev iş yerlerine siyasi broşür ve gazete dağıtan CHP'li gençlerle AK Partili gençler arasında çıkan tartışmada mahalle ayağa kalktı.

Polis tarafından el konulan olayda her iki taraf birbirinden şikayetçi olurken olaylar büyümeden bastırıldı.


AK PARTİLİ GENÇLER DURUMU POLİSE BİLDİRDİ


Olay gece yarısı saat 01:30 sıralarında Veysipaşa Mahallesi Fevzi çakmak caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece siyasi içerikli broşür ve gazete dağıtan CHP'li gençlerle dağıtılan broşür ve gazetelerin hukuka aykırı olduğunu iddia eden AK partili gençler arasında tartışma çıktı. AK Partili gençler dağıtımı yapılan propaganda araçların uygun olmadığını belirterek durumu polise bildirerek CHP'lilerden şikayetçi oldu. Bunun üzerine bölgeye CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ve Gençlik Kolları yöneticileri geldi.


Tartışmanın büyümesi üzerine mahalleye gelen polisler partilileri yatıştırmaya çalıştı. AK Partililer dağıtımın usulsüz olduğunu iddia ederken, CHP'li gençler de partinin amblemi bulunan propaganda araçlarını dağıtacaklarını söylediler. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olunca CHP'liler ve AK Partililer karakola gitti.


Gece yarısı meydana gelen ve mahalleyi ayağa kaldıran olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...