Şişli'de asansör kazası: 2 yaralı

Şişli'de asansör kazası: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Şişli'de 5 katlı apartmanda meydana gelen asansör kazasında 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanda meydana geldi. İki kişi, zemin kattan dördüncü kata çıkmak için asansöre bindi. Üçüncü kata geldikleri sırada asansör bilinmeyen bir nedenle arızalanarak aniden düştü. Zemine çakılan asansörde bulunan 2 kişi yaralandı. Sesi duyan apartman sakinleri yaralıları asansörden çıkardıktan sonra polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslara alınarak hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Olay sırasında sokaktan geçen Halit Hekim, " Ben işten çıktım geliyordum. Deprem gibi güm diye bir ses geldi. İçeride iki kişi vardı. Asansörden komşular çıkardı"dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...