Mağaza'da silahlı kavga: 3 yaralı

/ Kaynak: İHA
Mağaza'da silahlı kavga: 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da aralarında husumet bulunan 2 kişi, karşılaştıkları mağazada silahlı kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada mağaza çalışanı ve 2 müşteri yaralandı.

İddialara göre aralarında husumet bulunan bir kişi, cadde üzerindeki teknoloji mağazasına gelerek alışveriş yaptı. Bu sırada husumetli olan ve ismi öğrenilemeyen diğer kişi de içeri girerek ateş etmeye başladı. İçeride bulunan husumetlinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. İçeride bulunan biri mağaza çalışanı ve 2 müşteri olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Şahıslardan biri olay yerinden kaçarken, diğeri de mağaza arkasına saklandı. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Yapılan incelemede içeride bulunan ve ismi öğrenilemeyen şahısa ait silahı ele geçiren polis ekipleri, mağaza çalışanlarının ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...