Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alacak verecek kavgasında kan döküldü

Alacak verecek kavgasında kan döküldü

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da parasını alamadığı iddiasıyla müteahhidin bürosunu basan bir kişi, içerideki iki kardeşi silahla yaraladıktan sonra kaçtı.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi'nde bulunan bir apartmanın zemin katında meydana geldi. İddiaya göre Ali Sait Y. ile kardeşi Bedri Y., müteahhit olarak daire alım satımı gerçekleştirdikleri bürolarına geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi akşam saatlerinde büroya gelerek Ali Sait ve Bedri Y. ile bir süre konuştu. Şahıs, Ali Sait ve Bedri Y.'e verdiği parayı istedi. Bunun üzerine sözlü tartışma yaşandı. Şahıs ile Ali Sait ve Bedri Y.'nin sözlü tartışması bir anda kavgaya dönüştü. Bir süre sonra ismi öğrenilemeyen şahıs, Ali Sait ve Bedri Y.'ye belinden çıkardığı silahla ateş etti. Kanlar içerisinde yere yığılan iki kardeş, bağırarak yardım istedi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ayağından yaralanan Ali Sait Y.'yi Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Kulağından yaralanan Bedri Y. ise ayakta tedavi edildi. Polis ekipleri Bedri Y.'nin ifadesini almak üzere emniyete götürdü. 

Eşkali belirlenen saldırganın yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...