Iğdır'da kan donduran olay, 1 ölü 1 de yaralı var

/ Kaynak: İHA
Iğdır'da kan donduran olay, 1 ölü 1 de yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Iğdır'da, bunalıma giren bir kişi, bu sözleri söyleyip eşini öldürürken, kardeşini de yaraladı!

Rıza Yalçın Caddesindeki bir apartmanın 5. katında ikamet eden iki çocuk babası Ercan Akkuş, akşam üzeri kardeşi Murat Akkuş ve eşini misafir etti. Sabahın ilk ışıklarında uyanan Ercan Akkuş, eline bıçağı alarak bağırmaya başladı. "Öldürecekler bizi, saldırıyorlar", "Hepimizi yok edecekler" diye bağırmaya başlayan Akkuş'un sesi üzerine uyanan eşi Dilber Akkuş, Ercan Akkuş'u sakinleştirmek istedi. O sırada elindeki bıçağı eşinin göğsüne saplayan Ercan Akkuş, diğer odadan kendisini sakinleştirmeye gelen kardeşi Murat Akkuş'u da sırtından bıçakla ağır yaraladı. Sonra sakinleşen Ercan Akkuş, "Cinler geldi, beni yakalamaya çalıştılar" diyerek ağladı. 
Bu sırada Murat Akkuş yaralı halde polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis, Dilber Akkuş ve Murat Akkuş'un yaralı halde yerde yattığını gördü. Çağrılan ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dilber Akkuş yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İnşaatlarda işçi olarak çalışan Ercan Akkuş, gözaltına alındı. 
Öte yandan, Ercan Akkuş'un şizofren hastası olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...