Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şoför kalp krizi geçirdi, onlarca yolcu ölümden döndü

/ Kaynak: İHA
Şoför kalp krizi geçirdi, onlarca yolcu ölümden döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya'da içi yolcu dolu otobüsün şoförü kalp krizi geçirdi. 15 aracı biçen otobüs, ağaca çarparak durabildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri'ne (MOTAŞ) ait TOKİ-Beydağı seferini yapan Ertuğrul D. idaresindeki 44 AT 498 plakalı yolcu otobüsü, kent merkezine dönüş sırasında büyük bir facia atlattı. Otobüsün Paşaköşkü Caddesi üzerinde yokuş aşağı indiği sırada Ertuğrul D. (49) kalp krizi geçirdi. Seyir halinde olan ve içerisinde yaklaşık 100 yolcunun bulunduğu otobüsün şoförü direksiyonun başına yığılıp kalınca önde bulunan yolculardan biri hemen el frenini çekti. Ancak hızla ilerleyen otobüs durmayınca yolculardan biri direksiyonu çevirerek otobüsü kullanmaya çalıştı. Büyük paniğin yaşandığı olayda, kalp krizi geçiren şoförün ayağının gazda olması nedeniyle hız kesmeyen otobüs cadde üzerinde park halinde bulunan 15 araca çarparak, Emeksiz Kavşağı'na girdi. Bu sırada kavşakta şans eseri başka aracın geçmemesi nedeniyle ilerlemesini sürdüren otobüs, Milli Egemenlik Caddesi'ne girdiği sırada karşı şeride geçerek yol kenarındaki ağaca çarptı. Ağacı da devirerek durabilen otobüste şans eseri yolculardan yaralanan olmadı. Kazanın ardından kalp krizi geçiren şoför Ertuğrul D., ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde kalbi duran şoförün yapılan müdahale ile kalbinin yeniden çalıştırıldığı ve devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kaza sonrası Paşaköşkü Caddesi adeta savaş alanına dönerken, hasar gören araçlar yapılan incelemenin ardından çekici ile kaldırıldı. Kaza sonrası MOTAŞ yetkilileri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Büyük hasar gören otobüs çekici yardımı ile garaja çekildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...