Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belediyeden 'Temizlik İhbar' WhatsApp Hattı

Belediyeden 'Temizlik İhbar' WhatsApp Hattı

YAŞAM Haberleri

Gaziosmanpaşa Belediyesi 'Temizlik İhbar' WhatsApp Hattı açtı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi 'Temizlik İhbar' WhatsApp Hattı açtı. Belediye görevlileri, vatandaşlardan bu hat üzerinden iletişime geçerek vatandaşlara kısa sürede hizmet vermeyi amaçlıyor.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 'Temizlik İhbar' WhatsApp Hattı ile ilgili olarak, "Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak ilçemizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Ancak zamansız çıkartılan, gelişi güzel sokak aralarına ve evlerin önüne bırakılan çöpler çevremizi ciddi anlamda kirletiyor. Bu konuda, bizim yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, çevre bilinci oluşmuş duyarlı vatandaşlarımızın da çaba göstermesi son derece önemlidir. Duyarlı vatandaşlarımızdan WhatsApp üzerinden gelen ihbarlar üzerine belediyemizce oluşturulan 10 kişilik ekibimizin gelen ihbarlara anında müdahale etmesiyle, zamansız çöp çıkartma alışkanlığını minimum seviyeye indirmeyi amaçlıyoruz" dedi.


Vatandaşlar, '0532 205 56 66' numara üzerinden belediye görevlileri ile iletişime geçebilir. 'Temizlik İhbar' WhatsApp Hattı'nın 24 saat boyunca 10 kişilik ekibiyle vatandaşların hizmetinde olacağı açıklandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...