Afyonkarahisar'da at kurtarma operasyonu

Afyonkarahisar'da at kurtarma operasyonu

YAŞAM Haberleri

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde dere yatağına düşen bir at, itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren mücadelesi sonrası yaralı olarak kurtarıldı.

Olay, ilçe merkezindeki Düden Deresi'nde meydana geldi. Dereye bir atın düştüğünü gören vatandaşlar durumu hemen polis ve belediyeye bildirdi. Ekipler gelene kadar vatandaşlar atı kurtarmak için çeşitli girişimlerde bulunurken bunda başarılı olamadılar. Daha sonra olay yerine gelen Dinar Belediyesi zabıta, su kanalizasyon ve itfaiye ekipleri, atı yaklaşık 1,5 metre derinliğindeki sudan iş makinesine bağladıkları halat yardımıyla kurtardı. Yaklaşık 2 saat süren kurtarma operasyonunun ardından düştüğü yerden çıkarılan atın ilk belirlemelere göre bacağının kırıldığı tespit edildi. Dereden çıkartılan atın, daha sonra tedavi edilmek üzere veteriner hekimliğine gönderildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...