PKK'nın roketleri diyaliz ünitesi ile morgu vurdu

PKK'nın roketleri diyaliz ünitesi ile morgu vurdu

YAŞAM Haberleri

Cizre'de PKK'lıların düzenlediği roketatarlı saldırıda, roket hastanenin diyaliz ünitesi ve morguna isabet etti.

Yasef Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis aracına teröristlerce uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.
DİYALİZ ÜNİTESİNE VE MORGA İSABET ETTİ
Saldırıda teröristlerin attığı roketatar mermisi, Cizre Devlet Hastanesinin diyaliz servisine isabet etti. Saldırıda can kaybı ve yaralanan olmazken, binada hasar oluştu.
ACİL SERVİS KAPATILDI
Diyaliz servisindeki 13 hasta ve sağlık personeli ile morgun önünde yakınlarının cenazesini almak için bekleyen vatandaşlar büyük panik ve korku yaşadı. Saldırı nedeniyle hastanenin acil servisi geçici olarak kapatıldı. Olay yerinden kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Roket mermisinin isabet etmesi sonucu binada büyük oranda hasar meydana geldi. Saldırının ardından PKK'lıları yakalamak için Yafes Mahallesi'nde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında mahallede çatışma çıkarken, sık sık silah sesleri duyuldu. Mahallede çatışmalar sürüyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...