Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karadeniz'de kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat!

Karadeniz'de kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat!

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz Bölgesi'nde kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgide, bugün sabah saatlerinden itibaren rüzgarın Orta Karadeniz'de fırtına şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi. Meteoroloji'den yapılan açıklama, şöyle: "Orta Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan esmekte olan rüzgarın kuvvetini artırarak bugün sabah saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor" denildi.
Karadeniz'de kuvvetli yağış!
Meteoroloji, yurdun Karadeniz Bölgesi'nde kuvvetli yağış beklendiğini de duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Orta ve Doğu Karadeniz'de devam eden kuvvetli sağanak yağışların bugün de etkili olacağı belirtildi. Orta ve Doğu Karadeniz'de halen devam eden yağışların; Ordu, Giresun, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yarın öğle saatlerinden itibaren ise Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Samsun çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...