Batman'da petrol kulesi yandı!

/ Kaynak: İHA
Batman'da petrol kulesi yandı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

TP Batman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı petrol kulesinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında, ölen ya da yaralanan olmadı.

Türkiye Petrolleri (TP) Batman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı petrol kulesinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında, ölen ya da yaralanan olmadı. TP Batman Bölge müdürü Gökhan Akın, Çelik 13 Nolu kuyuda Kuyu Tamamlama Müdürlüğü'ne bağlı 'İdeco' kulesinde akşam saat 21.00 sıralarında kuyu çalışmaları sürdürüldüğü sırada yangın çıktığını belirterek, yangının kuleyi kullanılamaz hale getirdiğini ifade etti. Akın, “Bize ve personelimize büyük geçmiş olsun. Allah'a şükürler olsun ki bu olayda personelimiz zarar görmedi. Yaşanan olay ile ilgili gereken soruşturma ve incelemeler çalışmalar arkadaşlarımız tarafından yapılıyor” dedi. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...