Torbacılığı reddedince evine kurşun yağdı!

/ Kaynak: DHA
Torbacılığı reddedince evine kurşun yağdı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da uyuşturucu satıcıları, kendileri için torbacılık yapmayı kabul etmeyen aileye gözdağı vermek için evlerini kurşun yağmuruna tuttu.

Öğle saatlerinde otomobil ile gelen 4 saldırgan, uzun namlulu silah ve pompalı tüfeklerle ateş etti. Kimsenin yaralanmadığı olay sonrasında saldırganlar lüks bir araçla olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırı, merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi 41021 sokakta meydana geldi. Adam yaralama suçundan cezaevinde yatan Erhan T.'nin teklifi kabul etmemesi üzerine aileye baskı yapan Serkan G. ile 3 adamı, lüks bir otomobil ile sokağa girip T. ailesinin yaşadığı 2 katlı evi Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve pompalı tüfek ile kurşun yağmuruna tuttu. 


Olay sırasında, uzun zamandan beri devam eden tehditler nedeniyle, evin girişine sokağı görecek şekilde kamera taktıran Velican T.'nin işte olmasını fırsat bilen saldırganlar geldikleri araca binerek hızla uzaklaştı. Saldırı sırasında evde bulunan kadın ve çocuklar yara almadan kurtuldu. 

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri pencere ve duvarlardaki kurşun deliklerini tek tek sayıp, işaretleyerek delil topladı. Silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin uyuşturucu satıcıları olduğunu ileri süren Velican T., "Ne yaparlarsa yapsınlar, insanları zehirlemeyeceğiz" dedi. 

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...