Sokakta durdurduğu eski eniştesini öldürdü

/ Kaynak: DHA
Sokakta durdurduğu eski eniştesini öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da 51 yaşındaki İsmail Hakkı Ağlar, tartıştığı kız kardeşinin eski eşi (58) Ali Osman Yıldırım'ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü.

ADANA'nın Kozan İlçesi'nde 51 yaşındaki İsmail Hakkı Ağlar, tartıştığı kız kardeşinin eski eşi 58 yaşındaki Ali Osman Yıldırım'ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Hatay'ın Antakya İlçesi'nde oturan Ali Osman Yıldırım, adı açıklanmayan Hataylı eşinden bir süre önce boşanarak memleketi Kozan'a yerleşip tek başına yaşamaya başladı. İsmail Hakkı Sağlar da, dün akşam saatlerinde kız kardeşinden ayrılan Ali Osman Yıldırım ile konuşmak için 06 BT 9347 plakalı otomobiliyle Kozan'a geldi. Türkeli Mahallesi'ndeki bir sokakta içinde ekmek bulunan poşetle evine giden Ali Osman Yıldırım'ı durduran İsmail Hakkı Sağlar, tartışmaya başladı.
 
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine belindeki tabancasını çıkaran İsmail Hakkı Sağlar, önce kabzasıyla yüzüne vurduğu Ali İsmail Yıldırım'ın, başına da bir el ateş etti. Kanlar içinde yer yığılan ve ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ali İsmail Yıldırım yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polisler ise İsmail Hakkı Ağlar'ı gözaltına aldı.
 
Cinayetin nedeniyle ilgili konuşmayan İsmail Hakkı Ağlar'ın sorgusunda, "Onunla konuşmak için Hatay'dan geldim. Evde olmayınca sokakta bekledim. Sokakta konuşmaya başladık ve kavga ettik. Belimdeki tabancayı çıkararak önce kabzası ile başına vurdum. O arada tabanca ateş aldı" dediği ileri sürüldü. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...