Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şanlıurfa'da feci kaza, baba - oğul öldü

/ Kaynak: İHA
Şanlıurfa'da feci kaza, baba - oğul öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ile oğul hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Birecik - Şanlıurfa karayolu Arat Dağı civarında meydana geldi. İbrahim Halil Geyik idaresindeki 06 YLE 37 plakalı otomobil, Mehmet A. idaresindeki 27 VP 434 plakalı minibüs ve Mehmet C. idaresindeki 10 E 7184 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar güvenlik güçlerine ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kazada, sürücüler Mehmet C. ve İbrahim Halil Geyik ile otomobilde bulunan Mustafa Geyik ve Barış G. yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü İbrahim Halil Geyik ile oğlu Mustafa Geyik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Kamyonet sürücüsü Mehmet C. ile Barış G. ise Birecik Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...