Bodrum açıklarında mülteci cesedi bulundu

/ Kaynak: DHA
Bodrum açıklarında mülteci cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bodrum açıklarındaki Çatal Ada sahiline, üzerinde can yeleği bulunan bir erkek cesedi vurdu. Umut yolcusu olduğu sanılan kişinin cesedi morga kaldırıldı.

Balıkçı teknesi kaptanı Cengiz Mandalinci, bugün öğlende, Turgutreis Mahallesi'ne 2 mil uzaklıktaki Çatal Ada sahiline vuran üzerinde can yeleği bulunan erkek cesedin fark etti. Mandalinci'nin ihbarı üzerine olay yerine giden Sahil Güvenlik ekipleri, cesedi alarak Turgutreis Limanı'na getirdi. Kaçak olduğu sanılan, 35 yaşlarında ve 1.80 boyundaki kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Mandalinci "Sabah teknem ile balık avlamak için Çatal Ada yakınlarına gelmiştim. Bir süre sonra kıyıda bir can yeleği ve içinde bir insan olduğunu gördüm. Sonra tekne ile karaya çıkıp baktığımda cesedin en az üç dört hafta önce ölmüş olduğunu anladım çünkü şahsın kolları ve bacakları balıklar tarafından yenilmişti, ancak üzerinde can yeleği ve kıyafeti duruyordu ben de ilgili makamlara haber verdim" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...