Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

YAŞAM Haberleri

Rize, Artvin ve Ardahan'ın gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yağışlı olması bekleniyor.

Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Doğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
  Ankara: Az bulutlu ve açık 17
  İstanbul: Az bulutlu ve açık 18
  İzmir: Az bulutlu ve açık 22
  Adana: Az bulutlu ve açık 26
  Antalya: Az bulutlu ve açık 26
  Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 18
  Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 16
  Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 7
  Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 19

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...