Otomobilde bırakılan çocuk araçla mağazaya girdi!

/ Kaynak: İHA
Otomobilde bırakılan çocuk araçla mağazaya girdi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Keşan'da alışverişe giden ailenin otomobilde bıraktığı çocuk, anahtarı çevirince araçla bir mağazanın camından girdi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde alışveriş yapmaya giden ailenin otomobilde bıraktığı çocuk, anahtarı çevirince araçla bir mağazanın camından girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi ve çocuğuyla birlikte Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezine 34 VCL 65 plakalı hafif ticari aracıyla ailesini de yanına alarak alışveriş yapmaya gelen Celal Ö. (46), aracını AVM'nin otoparkına park ettikten sonra oğlu M.Ö'yü (14) araçta bırakarak eşiyle birlikte alışveriş yapmaya gitti. Babası ve annesinin araçtan indiğini gören M.Ö. ise anahtarı çevirerek aracı çalıştırdı. Bu sırada viteste olan araç, aniden hareketlenen önce kaldırıma çıktı, daha sonra ise AVM'de bulunan bir giyim mağazasının camından içeri girdi.

KİMSE GEÇMİYORDU

Çevredeki vatandaşlar ve olay sırasında giyim mağazası içersinde alışveriş yapan vatandaşlar, gelen ses üzerine panikle dışarı çıktı. Kaza sırasında işyeri önünden kimsenin geçmemesi olası bir faciayı önlerken, araçta ve işyerinde maddi hasar meydana geldi. Mağazanın kırılmayan camı ise boşta durduğundan AVM'nin güvenlikçileri tarafından mağaza etrafında güvenlik önlemi aldı.
Daha sonra ise olay yerine polis ve ambulans ekipleri çağırıldı. M.Ö. kazayı yara almadan atlatırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan kazayı yapan aracın sahibi Celal Ö., olay yerinde görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi. Kazaya karışan araç sürücüsüne para cezası yazıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...