Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da kan donduran cinayet! Başını çekiçle ezip...

/ Kaynak: İHA
Adana'da kan donduran cinayet! Başını çekiçle ezip...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da 8 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu yatalak kalan ve konuşamayan bir kişi, evde başı çekiçle ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesi'nde meydana geldi. 8 yıl önce yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle beyin kanaması geçiren 4 çocuk babası Selami Çilingir, 2 ay boyunca yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi verdi. Çilingir hayatta kaldı ancak felç kaldığı için yatağa mahkum yaşamaya başladı. Çilingir geçirdiği beyin kanaması nedeniyle konuşma yetisini de kaybetti. Evde eşi ve çocukları tarafından bakılan ve onların yardımıyla gezdirilen Çilingir'in eşi ve çocukları dün akşam Mersin'in Tarsus ilçesinde bir akrabalarının düğününe gitti. Aile her zaman olduğu gibi evin anahtarını da 'gelen olur' düşüncesiyle dış kapıda bir ayakkabının içine koydu. Düğüne giden eşi Naciye Çilingir ile çocukları 3 saat sonra saat 22.00'da eve geri geldi. Naciye Çilingir anahtarı koyduğu yerden alıp kapıyı açarak içeri girdi. Naciye Çilingir, eşini kanlar içinde görünce şoka girerek çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine üst katta oturan çocukları hemen eve geldi. Onlar da korkunç manzara karşısında ne yapacaklarını şaşırarak çığlık atmaya başladı. Bu arada sesleri duyan komşular eve gelerek hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çilingir'in çekiçle kafası ezilerek öldürüldüğünü tespit etti. Polis bunun üzerine korkunç cinayetle ilgili araştırma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptıktan sonra Çilingir'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 
Adana'da kan donduran cinayet! Başını çekiçle ezip...
"DİLİ BİLE YOKTU NASIL KIYDINIZ" 

Naciye Çilingir ise, kocasının arkasından ağıt ve gözyaşları yakarak, "Tarsus'a düğüne gitmek için dün saat 19.00'da çıktık. Eşime yemeğini yedirdim çıkarken de kapıyı kilitleyip anahtarı her zamanki yerine bıraktım. Çok zaman geçmedi 3 saat sonra geri geldim. Anahtarı koyduğum yerden alıp içeri girdim bir de ne göreyim eşim kanlar içinde. Kanlar tavana, perdelere sıçramış. Dili bile olmayan eşimin kafasını çekiçle ezerek öldürmüşler. Bizim düşmanımız yoktu, eşim lokmasını herkesle paylaşırdı. Bunu kim yapar neden yapar bilmiyorum" diye konuştu. 
Çilingir'in cenazesi otopsinin ardından adli tıptan alınarak toprağa verilmek üzere Karakuyu Mahallesi'ne götürüldü. Polis ise şimdi her yerde Çilingir'i öldüren zanlı ya da zanlıları arıyor. Polisin evde yaptığı aramada herhangi bir şeyin çalınmadığını tespit ettiği öğrenildi. 

 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...