Son depremlerle ilgili çarpıcı değerlendirme

Düzenleyen:
Son depremlerle ilgili çarpıcı değerlendirme

YAŞAM Haberleri

Doğa Hareketleri Araştırma Derneği (DOHAD) Başkanı Fuat Agalday, "İstasyonlarımızda büyük bir deprem işareti görmüyoruz" dedi.

Agalday, son günlerde Marmara  Denizi'nde meydana gelen depremler öncesinde bölgedeki deprem izleme  istasyonlarından bazı işaretler aldıklarını ancak, bu hareketlerin büyük bir  depremi işaret etmediğini kaydetti. 
 
Deprem izleme istasyonlarında, olağanüstü bir fay kırılması ya da  büyük depremi haber verecek bir işaret almadıklarını belirten Agalday, "Marmara  Denizi'nde bu tip depremler oluyor. Sistemin olağan depremleri ve  istasyonlarımızda büyük bir deprem işareti görmüyoruz. Depremden önce de ufak  tefek bazı işaretler almıştık. Ancak büyük bir deprem gözükmüyor" diye konuştu. 
 
Fuat Agalday ayrıca, Marmara Bölgesi'ndeki deprem izleme  istasyonlarına yönelik çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...