Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Termik santralde gazdan zehirlenen 31 işçi hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Termik santralde gazdan zehirlenen 31 işçi hastaneye kaldırıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırıkkale’de bir termik santralde çalışan işçiler etrafa dağılan gazdan etkilendikleri gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale’ye bağlı Hacılar beldesinde bulunan bir termik santralin şantiyesinde kaynak ve boru temizliği sırasında çalışan 31 işçi, mide bulantısı, kusma, göz ve boğaz yanması şikayetleriyle 112 Acil Servis ekipleri ve kendi imkanlarıyla Yüksek İhtisas Hastanesine geldi. Güvenlik tedbirlerinin alındığı hastanede tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Tedavi altına alınan hastalar, ne olduğunu anlamadıklarını, gözlerinin yaşardığını ve bulantı çöktüğünü belirterek hastaneye başvurduklarını söylediler.

Hastanede üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığını belirten Başhekim Tekin Akça, “Hastaların, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) Dekontaminasyon Ünitesinde yıkamaları yapıldı. Şu an müşahedeye alındılar. Hepsinin sağlık durumları iyi ve herhangi bir problem görülmemektedir” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...