Bursa'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bursa'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, armut yüklü kamyonun devrildikten sonra istinat duvarına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Sedat Yılmaz yönetimindeki 33 VN 338 plakalı kamyon, Yeniceköy Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Han Bulvarı'nda devrildikten sonra 50 metre sürüklendi. Yol kenarında bulunan bir evin istinat duvarına çarparak durabilen araçtaki armutlar yola saçıldı.
Araçta bulunan Kerim Karadağ'ın olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, sürücü Yılmaz ise yaralandı. Kamyonda sıkışan ceset, itfaiye ekiplerince çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Sürücü Yılmaz da aynı hastanede tedavi altına alındı. Çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyonun duvara çarpmadan önce bir fabrikanın önündeki Türk bayrağını sürükleyerek yere düşürdüğü görülüyor. Bir vatandaşın, bu bayrağı alıp kamyonun istinat duvarına çarptığı evin camına asması da görüntülerde yer aldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...