Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bu kadın benim hayatımı mahvetti' dedi...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Bu kadın benim hayatımı mahvetti' dedi...

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’de psikolojik sorunları olan bir kişi, sevgilisiyle yaşadığı sıkıntılardan dolayı bir kutu hap içtikten sonra intihara kalkıştı...

İzmir’in Konak ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları olan bir kişi, sevgilisiyle yaşadığı sıkıntılardan dolayı bir kutu hap içtikten sonra Tarihi Asansör'de intihar girişiminde bulundu. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan K.U. (50), sevgilisiyle yaşadığı sıkıntılardan dolayı saat 13.00 sıralarında, Karataş’ta bulunan Tarihi Asansör’de intihar girişiminde bulundu. Daha önce birçok şehirde daha intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen K.U., "Bu kadın benim hayatımı mahvetti. Kişiliğimden, benliğimden, her şeyimden etti beni. Kendi öz amcasının kızını öldürmemi istedi benden. Bunun da şahidi Allah’tır. Eğer ben yalancıysam Allah’ın laneti benim üzerime olsun, Allah’ın gazabı benim üzerime olsun" dedi. 
Tarihi Asansör’ün oraya intikal eden polis, ambulans ve itfaiye ekipleri herhangi bir duruma karşı olay yerinde hazır vaziyette bekledi. Uzun bir süre polis ekiplerine direnen şahıs, yoğun süren ikna çabalarının sonunda intihar etmekten vazgeçti. İntihardan önce bir kutu ilaç içtiği öğrenilen K.U.'ya sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, şahsı ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...