Kadın doktorun feci sonu! Sekreteri için canından oldu...

Düzenleyen:
Kadın doktorun feci sonu! Sekreteri için canından oldu...

YAŞAM Haberleri

Özel bir hastanede sekreteri ile eski eşinin tartışması sırasında araya giren Dr. Aynur Dağdemir kalbinden bıçaklandı.

Bıçaklı saldırgan dehşet saçtı.  Olay dün Samsun’un İlkadım ilçesindeki özel hastanenin Çiftlik Şubesi’nde meydana geldi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir’in (49) sekreteri olan Şeyda A.’nın yanına gelen eski eşi Yusuf Demirbaş, konuşmak istedi. Hastanenin 5. katındaki koridorda tartışan Şeyda A. ile Yusuf Demirbaş arasında kavga çıkınca, Opr. Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi. Bir anda üzerindeki bıçağı çıkaran Yusuf Demirbaş, saldırdığı Opr. Dr. Aynur Dağdemir’e defalarca sapladı, ardından da kaçmaya çalışırken hastanenin beşinci katından kendini boşluğa bıraktı. Saldırganın bıçak darbelerinden biri kalbine saplanan ve hemen ameliyata alınan Opr. Dr. Aynur Dağdemir, meslektaşlarının tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Doktoru bıçakladıktan sonra beşinci kattan kendini boşluğa bırakan ve ağır yaralanan saldırgan Yusuf Demirbaş da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şeyda A. polise verdiği ilk ifadede “Dr. Aynur hanımın sekreteriyim. Doktor hanımın odasında otururken Yusuf içeri girdi. Elinde bıçağı görünce odanın içerisinde bulunan muayene odasına kaçıp kendimi oraya kilitledim. Dışarıdan sesler geliyordu. Bağırışmalar geliyordu. Dışarı çıktığımda Aynur hanımı kanlar içerisinde gördüm. Şoka girdim" dediği öğrenildi. Öldürülen doktor Dağdemir ile Şeyda A.’nın geçen yıl Demirbaş hakkında tehdit sebebiyle şikayetçi oldukları belirlendi. 
Bu arada zanlı Demirbaş’ın, hastaneye doğru gelirken yolda Ş.S. adlı vatandaşı da bıçakla yaraladığı ortaya çıktı.   
Kadın doktorun feci sonu! Sekreteri için canından oldu...
KATİL 5. KATTAN ATLADI
Eski eşiyle çıkan tartışmada araya girmek isteyen Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir’i bıçakla öldüren Yusuf Demirtaş, hastanenin 5. katından atlayarak intihar etti. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...