Tartıştığı eski kız arkadaşını bıçaklayıp kaçtı

Düzenleyen:
Tartıştığı eski kız arkadaşını bıçaklayıp kaçtı

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde, 18 yaşındaki M.B., yolda önünü kesip tartıştığı 17 yaşındaki eski kız arkadaşı K.Ş.'yı bacaklarından bıçakladı.

Yaralanan genç kız hastaneye kaldırılırken, kaçan M.B. polis tarafından aranıyor. İnegöl'deki olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Yürüyerek evine giden K.Ş.'nin önü, iddiaya göre kendisini otomobille takip eden ve daha sonra yanında duran eski erkek arkadaşı M.B. tarafından kesildi. İkili arasında çıkan tartışma büyüdü. Sinirlenen M.B. belinden çıkardığı bıçağı K.Ş.'nin art arda iki bacağına sapladı.

Genç kız acı içerisinde yere yığılırken, M.B. otomobiline binip kaçtı. Kan kaybeden K.Ş.'ye ilk müdahaleyi komşuları yaptı Başörtüsü ile tampon yapılarak kan kaybı önlenmek istenen K.Ş., ihbar üzerine gelen ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Polis kaçan M.B.'yi arıyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...