Emekli yüzbaşının azmi

Emekli yüzbaşının azmi

YAŞAM Haberleri

Muğla’da görev dönüşü geçirdiği trafik kazası sonrası belden aşağı felç olan Jandarma Yüzbaşı Ozan Bahar (44) azmi sayesinde hayata yeniden bağlandı.

Mersin Silifke doğumlu, evli, 1 çocuk babası Ozan Bahar, 1996 yılında Diyarbakır Ergani Jandarma Komando Bölük Komutanlığı’ndan yüzbaşı rütbesiyle, Muğla’ya atandı. Aynı yıl, görev dönüşü Menteşe’de trafik kazası geçirdi ve belden aşağı felç oldu. Hayatını tekerlekli sandalye ile sürdüren Bahar, 1998 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansa başladı ve eğitimini 2000 yılında başarıyla tamamladı. Ozan Bahar, aynı yıl MSKÜ’de doktoraya başladı. 2002 yılında TSK’dan malulen emekli olan Bahar, MSKÜ’nün açtığı sınavları kazanarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kadrosundan İktisat Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak göreve başladı. 2005 yılında ise doktora derecesi aldı. Önce yardımcı doçent olan sonra da profesör unvanını alan Bahar şimdi MSKÜ Turizm Fakültesi Dekanlığı’nda öğrencilerine ders veriyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...