Direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü kaza yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü kaza yaptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, kullandığı otomobilde kalp krizi geçiren sürücü yol kenarında duran traktöre çarparak durdu. Hastaneye kaldırılan sürücü tedavi altına alındı.

Kaza, Kadirli şehir merkezi çıkışında meydana geldi. Kendi kullandığı 42 YD 501 plakalı otomobille Kadirli yönünden Osmaniye istikametine giden Ercan Ay direksiyon başındayken kalp krizi geçirdi. Önce orta refüje sonra yol kenarında bir traktör satış noktasındaki traktöre çarparak duran Ercan Ay için ambulans çağrıldı. 
Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri kalbi duran Ercan Ay’a kalp masajı yaparak hayata döndürdü. Ambulans ile Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılan Ercan Ay'ın hastanedeyken ikinci kez kalbi durdu. Yaklaşık yarım saat süren kalp masajı ve hayata döndürmek için yapılan müdahalenin ardından tekrar kalbi çalıştırılan Ay, Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Ercan Ay’ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve birkaç ay önce açık kalp ameliyatı olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...